Chat^^

vineri, 15 iunie 2012

Concurs.

Ce ziceti de un concurs, copii?
Pentru ca eu am cam mult noroc, ce ati spune daca va dau si voua?

Premiul este:
"Adevar sau Provocare" de Sara Shepard.
Tentant, nu? :>

Tot ce trebuie sa faceti este sa completati:

18 comentarii:

Unknown spunea...

Eu m-as bucura daca as afla ca am o sora geamana, chiar daca ar fi momente in care ne-am certa, cred ca in rest ne-am intelege chiar bine. As avea cu cine sa vorbesc despre toate problemele care nu imi dau pace si desigur as asculta-o si ajuta-o si eu pe ea.

Bonnie Ithil spunea...

Nu stiu exact, dar cred ca m-as bucura sa am o sora, geamana sau nu. Am un frate si ma calca destul de des pe nervi, cred ca o sora nu ar fi fost asa si ne-am fi inteles si bine :D

Oana H. spunea...

Sincera sa fiu mi-ar place sa am o sora.Nu neaparat geamana,dar ar fi destul de fain.Eu am un frate mai mare,ne intelegem destul de bine si nu as schimba asta pentru nimic in lume.Dar o sora geamana?Asta ar fi schimbat totul.

Crisstina M spunea...

O sora geamana?! :)) Cred ca mama ar innebuni! :)) Daca si ei iar placea sa citeasca, cum imi place mie cred ca am fali'o pe mama X_X. Mi-ar placea sincer.

Crisstina M spunea...

Am o intrebare :D Pana cand tine concursul? :*

Ruxandraa spunea...

@Crisstina M, poate asa ar fi mai bine, ati "imparti" cartile, dar ar trebui sa iti cummpere si tie, si ei! :))

Concursul tine, in principiu, pana pe 15 iulie, in functie de numarul de participanti, s'ar putea sa'l mai scurtez, stiu cat de grea este asteptarea ;))

-D- spunea...

Pai pentru mine nu cred ca o sa fie chiar as aun "Woow" pentru ca deja am inca 2 surori mai mici deci ...:))
Ummm ... dar cred ca ar fi ok:x nu cred ca ma deranjeaza chiar deloc:x

Crisstina M spunea...

Cred si eu ca le-am impartiii :X dar :)) poate am avea preferinte diferite :)) Vai as fi entuziasmata ca ei sa-i placa de Adrian si mie de Dimitri. Contradictoriu pe baza Academia Vampirilor =)) deci chiar mi-ar placea 8->

Ruxandraa spunea...

@Crisstina: Acum sunt de acord cu tine, si eu il prefer pe Dinka =p~
Ai citit toata AV? :>

Eu sunt singura la parinti si nu stiu... ar fi ciudat cu siguranta sa am o sora geamana :-s

Rucsi. spunea...

aș fi surprinsă și maxim bucuroasă în același timp. ași prezenta-o tutror prietenilor mei și aș încerca să o fac să se simtă cât mai bine în preajma mea.

alexa ioana spunea...

sincer eu nu m-as bucura daca as afla ca ma o sora geamana pentru ca am deja o sora (nu e geamana, dar nici nu mi-ar placea sa fie) si ea imi ajunge:)

Unknown spunea...

WOW, deci asta chiar ar fi interesant. Eu oricum mai am o sora, dar este mai mica si nu avem chiar aceleasi ocupatii. Ar fi chiar tare, dar cu siguranta ne-am mai certa. Oricum as "pistona-o" cu o gramada de intrebari cu "Ce ai facut pana acum? Cum a fost viata ta?" Cred ca as inebuni-o :))

Elena G spunea...

Sincer nu mi-ar placea. Am doi frati pe care ii ador . Ei nu-s gemeni si totusi ca frati baietii se cearta din diverse tampenii eu sunt mediatorul. Sa am pe cineva o sora cu care sa cert etc ...pas!

natașa spunea...

Mi-as dori mult cartea!! Am pus ochii interesant. Mi-ar fi placut sa am o sora geamana! Mama are o sora geamana! Daca nu ar fi vopsite altfel as striga mama dupa matusa! :))> Cand eram mica intram mereu in aceasta incurcatura! :D

Crisstina M spunea...

@ Ruxandraa :)) am citit'o toata cu sufletul la gura :x Si clar Dimitri e cel mai =p~ :X il ador 8->
Btw si eu sunt singura la parinti ;;)

Ruxandraa spunea...

@xNice: Si mama are o sora care seamana foarte bine cu ea si prietenele mele le confunda, deci stiu cum e :))
@Crisstina: Pe mine m'a cam incurcat vol.IV din AV spre final, mi se parea inposibil sa fie mort cu adevarat si aveam dreptate 8->

Crisstina M spunea...

@ Ruxandraa :X totusi si sub forma de strigoi era acelasi Dimitri 8-> Si cand ma gandesc ca atunci cand credeam ca a murit am plans X_X :)) bine ca nu a fost asa :X Mai rar o serie asa buna ca asta :X

Ruxandraa spunea...

@Crisstina: Acum nu mai simt ca sunt singura ciudata care a plans cand credeam ca a murit :)) Si acum mai rad ai mei de mine, am bagat'o pe mama in sperieti ;))