Chat^^

sâmbătă, 2 iunie 2012

Frenezia.

LIV ARE UN SECRET TULBURĂTOR.

Când a împlinit treisprezece ani, lui Liv i s-a întâmplat ceva care i-a schimbat complet viaţa. Din acest moment, se simte pierdută…nu se mai regăseşte în nimic. Singurele clipe în care este cu adevărat ea însăşi sunt cele petrecute alături de prietenul ei, Corey, în pădurea din jurul oraşului în care cei doi locuiesc. Dar lucrurile continuă să se complice: în pădure, Liv este urmărită de o femeie misterioasă, un grup de băieţi ciudaţi o pândesc... şi tot aici află de blestemul ce pare că o va bântui pentru totdeauna.
Blestemul care, cu patru ani în urmă, i-a provocat FRENEZIA. Şi care i-o poate provoca din nou, cât de curând…

„Un roman care te captivează şi pe care nu-l poţi lăsa din mână până la ultima pagină.” — Cassandra Clare, autoarea seriei bestseller New York Times „Instrumente mortale”

„Îmi place lumea extravagantă, melancolică, din acest roman, îmi place această eroină, cu nenumăratele ei secrete.” – Claudia Gray, autoarea seriei bestseller New York Times „Evernight”

„O poveste paranormală pasionantă, densă, fermecătoare, cu o eroină aparte şi o punere în scenă suprarealistă, captivantă.” – Kirkus Reviews

Francesca Lia Block, câştigătoare a prestigiosului premiu „Margaret A. Edwards”, este autoarea a numeroase bestselleruri, printre care seria Dangerous Angels, colecţia de poveşti Blood Roses, volumul de poezii How to (Un)Cage a Girl, romanul The Waters & The Wild, nuvela ilustrată House of Dolls şi romanul gotic de dragoste, cu vampiri, Pretty Dead. Operele ei sunt publicate în toată lumea.
O poţi vizita online la adresa www.francescaliablock.com

***

Nimic nu este ceea ce pare. 
O carte aparent banala pentru "incuiatii" care vad paranormalul plictisitor?
Nici pe departe.
Chiar daca miezul actiunii este licantropia de care sufera Liv, autoarea Francesca Lia Block a reusit sa vorbeasca despre o groaza de teme de care putem sa dam in lumea reala, fara a ne obliga imaginatia.
Probleme cu parintii, timiditatea, un iubit gay fals pentru a multumi familia si rasismul, dar si multe lucruri care ar putea sa ne faca sa ne simtim prost au fost introduse, iar portagonista a trecut peste ele, parca demonstrandu'ne ca se poate.
O carte scrisa intr'un mod usurel, dar care ar putea sa'ti ramana vie in amintire destul de mult, bazandu'se pe faptul ca viata nu e dreapta, finalurile complet fericite exista doar in basme, sau daca stii de unde sa privesti lucrurile, dar trebuie sa ne bucuram de ceea ce avem si sa invatam sa iubim si defectele umane pentru ca oameni perfecti nu exista.
"Frenezia" este, cu siguranta, o carte reusita pentru cei ce apreciaza genul, pe care, daca o citesti cu mintea deschisa, reusesti sa ii gasesti mai multe sensuri decat ai crede.

Puteti comanda cartea aici.
Detalii produs
Format: 13 x 20 cm 
Traducere: Carmen Botoşaru 
ISBN: 978-973-128-372-2 
Editura: CORINT JUNIOR 
Aparitie: 2012 
Numar pagini: 224

Nota: 4/5

Niciun comentariu: