Chat^^

vineri, 1 iunie 2012

Crescendo.

O intrigă de coșmar, un mister copleșitor, un înger păzitor de temut...
Nora ar trebui să știe că viața ei este departe de a fi perfectă. Deși cu ajutorul lui Patch, iubitul și îngerul ei păzitor, a scăpat cu viață dintr-o serie de incidente cu totul neobișnuite, primejdia e departe de a fi trecut. Relația cu Patch nu este în cel mai bun moment al ei, iar Marcie Millar pare mai hotărâtă ca oricând să-i facă Norei viața un coșmar. De parcă nu ar fi de-ajuns, un nor dușman încearcă  să o distrugă, iar moartea tatălui ei rămâne în continuare un mister. Cum Patch nu numai că nu îi răspunde la întrebări, dar pare chiar să-i stea în cale, Nora se vede nevoită să afle răspunsuri de una singură.
Nu se anunță o vară prea tihnită, nu-i așa?

„Fanii genului care s-au plictisit de vârcolaci și de vampiri vor primi bucuroși această nouă apariție din adâncurile întunericului.” Booklist

Aventura va continua în volumul al treilea, Tăcere.

***

"Crescendo" a fost, cu siguranta o continuare reusita!
Sincera sa fiu, incep sa imi placa povestile cu ingeri destul de mult, ceea ce e ciudat, inainte nici nu voiam sa aud de ele.
Becca Fitzpatrick stie, cu siguranta, cum sa iti atraga atentia, cum sa creeze personaje uimitoare in care sa te regasesti, sau de care sa te atasezi, poate amesteca actiunea cu dragostea, si te lasa cu gura cascata, finalul fiind unul total neasteptat.
Chiar daca Nora si Patch au avut niste "probleme", totul s'a terminat destul de bine... sau nu.
Finalul a fost prea brusc, dar presupun ca asta a fost si scopul autoarei, sa ne lase in suspans.
Daca esti amatorul genului, "Crescendo" nu va fi citita, ci devorata!
[R<3]

Puteti comanda cartea aici.
Copertă: cartonată 
Format: 140 x 210 mm 
Număr pagini: 336 
Data apariţie: 22 noiembrie 2011 
ISBN: 978-606-600-227-1 

Nota: 5/5

Niciun comentariu: