Chat^^

luni, 7 mai 2012

Sange Albastru.

"Toti cei carora le plac cartile cu vampiri se vor indragosti de Sange Albastru. Melissa de la Cruz creeaza o lume perfect credibila si fascinanta. Romanul este un captivant mister supranatural, ce se deruleaza intr-un ritm alert." - Lynne Ewing, autoarea seriei "Daughters of the Moon."

In mijlocul familiilor din elita newyorkeza se ascunde o societate secreta de americani celebri ai caror stramosi au ajuns in Lumea Noua calatorind pe corabia Mayflower. Membrii acesteia sunt puternici si bogati - si, in realitate, nu sunt fiinte umane. Sunt cei cu Sange Albastru, un stravechi grup de vampiri. Schuyler Van Alen nu s-a integrat niciodata la Duchesne, o scoala particulara de prestigiu din New York. Prefera sa poarte haine lalai si vintage in locul toaletelor de la Prada si perlelor afisate de colegele ei; in plus, locuieste impreuna cu bunica sa, o persoana retrasa, intr-o vila in care mai razbate inca fastul vremurilor de odinioara. Schuyler este o singuratica... si este fericita asa. Dar cand implineste cincisprezece ani, viata i se schimba dramatic. Isi descopera un intreg mozaic de vene albastre pe brate si incepe sa aiba pofte nebanuite... de a devora carne cruda. Pe de alta parte, moartea misterioasa a unei colege de la Duchesne ii bantuie gandurile. ªi ce este si mai ciudat, Jack Force, cel mai popular baiat din scoala, dintr-odata pare a fi interesat de ea. Schuyler vrea sa afle ce secrete ascund cei cu Sange Albastru. Dar nu cumva pericolul o pandeste si pe ea?

MELISSA DE LA CRUZ este autoarea bestsellerului pentru adolescenti The Au Pairs si coautoarea unui foarte popular volum pentru adulti, The Fashionista Files: Adventures in Four-Inch Heels and Faux Pas. Melissa are aparitii frecvente la televiziune, CNN si E! Entertainment Television, in calitate de expert pe teme de stil, tendinte si celebritati, si scrie articole pentru Glamour, Marie Claire, Teen Vogue, Cosmopolitan si New York Times. A crescut la Manila, San Francisco si New York, iar acum locuieste la Los Angeles impreuna cu sotul ei. Desi Melissa nu este un Sange Albastru, cunoaste cateva persoane care sunt...


Da!
Melissa de la Cruz a reusit sa ma introduca intr'o lume diferita cu vampiri, sa amestece povestile gen "gossip girl" destul de interesante oricum, cu o lume complet noua, dand cu siguranta peste cap toate teoriile existente despre vampiri si nemurirea lor, descoperind idei diferite, in care "Nemuritorii" cu care eram cu totii obisnuiti sunt de fapt ingeri damnati sau Mihail si Gabriel, cei doi arhangheli care s'au coborat pe pamant sub forma unor "Sange Albastru", traind printre oameni, printre cei cu "Sange Rosu", reinnondu'si legaturile pana in momentul in care Allegra Van Allen, Gabrielle, s'a indragostit de un muritor, dandu'i nastere lui Shuyler, dupa care intrand in "coma".Actiunea scrisa intr'un mod usurel m'a cucerit mai greu, dar personajele si ideea noua au reusit sa transforme seria intr'un "must-read" pentru dupa-amiezile mai lenese.

Puteti comanda cartea aici.
Detalii produs

Format: 13 x 20 cm
Traducere: Madalina Andrei
ISBN: 973-102-305-2
Editura: Editura Leda
Aparitie: 2010
Numar pagini: 320

Nota: 4/5

Niciun comentariu: