Chat^^

vineri, 11 mai 2012

Blestemul focului.

  • Lily Parker este trimisă de părinţii ei la o şcoală particulară elitistă din Chicago. Gaşca fiţoaselor de la Sfânta Sofia este însă mai dificil de suportat decât cerinţele academice. Ciudata Scout, singura care se distinge de restul colegelor sale, dispare noaptea în subsolurile clădirii. Urmărind-o, Lily află că noua sa prietenă face parte dintr-un grup de adolescenţi rebeli, cu puteri magice, care au sarcina de a proteja oraşul de vampiri, demoni şi Secerători. Ar vrea să le vină şi ea în ajutor, numai că va avea de înfruntat blestemul focului...



Dacă îţi doreşti o poveste cu intrigi, mister, magie şi un strop de romance, ai în faţă cartea potrivită. – Bookstack

Chloe Neill a creat nişte personaje extraordinare, iar eroina, Lily, are o voce minunată, antrenantă. Fanii cărţilor de urban fantasy şi paranormal sigur nu au cum să rateze acest roman şi se vor cufunda în magica lume subterană a oraşului Chicago. – Fresh Fiction


  • Chloe Neill
s-a născut în sudul Statelor Unite ale Americii, iar acum trăieste în Midwest. Este autoarea seriilor Chicagoland Vampires si Dark Elite.
Atunci când nu redactează aventurile lui Merit sau ale lui Lily, autoarea face prăjituri, se uită (timp îndelungat!) la televizor, îsi susţine echipa favorită de fotbal, petrece timp cu prietenii săi si se joacă împreună cu cei doi câini ai săi, Baxter si Scout.

Blestemul Focului, este, cu siguranta un must-read!
Pe langa coperta extraordinara care mi'a provocat teama la inceput, teama de a nu fi dezamagita, simteam ca fac parte din actiune, si, ca, intr'un fel imi doresc si eu un Jason si o pata intunecata.
Autoarea a reusit sa descrie personaje complexe, iar modul ei de a scrie te captiveaza.
Gossip Girl, Nancy Drew, Gilmore Girls, CSI si orice altceva mai vrei, are aventura, spionaj, dragoste, DE TOATE!
"Gasca Fitoaselor", fetele de "bani gata" ce conduc scoala si pe care nimeni altcineva nu le suporta, in continua lupta cu Scout, ciudata cu cercel in nas si suvite verzi care dispare noaptea.
Mister, magie, o scoala de fete, mai mult un castel gothic unde fetele nici macar nu se apropie de denumire ~"Sfanta Sofia"~.
Lily Parker, o nou-venita care incearca sa'si gaseasca locul, si descopera mult mai multe despre lume, parintii ei si chiar propria persoana.
Baietii care te lasa sa visezi, precum Jason si Michael, si dupa iti arunca bomba: Ciudati cu puteri supranaturale!
Cum le'ai putea face fata?
Cartea are, cu siguranta, ABSOLUT tot ce'i trebuie! 

O puteti comanda de aici.
Detalii produs
Format: 13 x 20 cm 
Autor: Chloe Neill
Traducere: din limba engleză de Gabriela Stoica 
ISBN: 978-973-102-428-8 
Editura: LEDA 
Aparitie: 2012 
Numar pagini: 352

Nota: 5/5

Niciun comentariu: