Chat^^

luni, 21 mai 2012

Ratacire.

Dragostea nu moare!

Iadul pe pământ... cam asta înseamnă pentru Lucinda Price să fie departe de iubitul ei Daniel. Le-a luat o veșnicie să se regăsească, dar acum el trebuie să o abandoneze din nou, tocmai pentru a o proteja.
La Shoreline, o școală privată exclusivistă de pe coasta de nord a Californiei, Luce are parte de experiențe inedite, dar se află de fapt, în mijlocul unui război în care sunt implicate toate forțele răului. Într-un decor cu totul nou, dar la fel de periculos, ea învață să folosească umbrele ca fereastră către viețile anterioare și descoperă cu ajutorul lor că Daniel nu i-a dezvăluit adevărul întreg. Îi ascunde ceva- ceva extrem de periculos.
E oare posibil ca Daniel s-o fi mințit? E oare posibil ca destinul ei să fie, de fapt, cu totul altul? Câte vieți trebuie să trăiești pentru a găsi pe cineva pentru care merită să mori?
Aventura celor doi îndrăgostiți va continua în volumul al treilea, Pasiune.

Roman publicat în 25 de țări!

***
Daca credeam ca Lauren Kate nu poate scrie un volum mai bun decat "Damnare" m'am inselat!
"Ratacire" este, fara doar si poate, o continuare extraordinara!
Povestea continua, Luce fiind pusa de foarte multe ori in situatia in care trebuie sa ia niste decizii foarte dificile, balanta dintre bine si rau, normalitate si fantastic, o lume diferita in care ingerii, fie ei buni sau demoni, se lupta pentru acelasi scop, in timpul armistitiu de 18 zile in care nu se vor dusmani, iar Luce intelge pana la urma despre cine e vorba, alegerea decisiva, si trece pentru problemele care apar pe parcurs, obisnuindu'se la Shoreline, o scoala mult diferita fata de Sword&Cross, unde nefilimii sunt peste tot.
Invata despre umbre si reuseste sa le foloseasca pentru a vedea trecutul sau pentru a calatori si isi intalneste familiile din vietile anterioare.
De la actiune pana la personaje si decor, Lauren Kate a reusit sa creeze o atmosfera extraordinara pe care nu trebuie sa o pierzi!


Puteti comanda cartea aici.
Copertă: cartonată
Format: 978-606-600-165-6
Număr pagini: 320
Data apariţie: august 2011
ISBN: 978-606-600-165-6

Nota: 5/5

Niciun comentariu: