Chat^^

joi, 10 mai 2012

Nu plange sub clar de luna.


Lumina lunii iti poate schimba radical viata.
Si totul incepe atat de simplu...
Tu. El. Luna.
Te-ai ars!



De acord, poate ca in ultima vreme Shelby a facut cateva greseli in relatiile cu baietii (dar de unde sa stie ca Wes "imprumutase" acel Porsche?). Insa mama ei vitrega reactioneaza de-a dreptul exagerat cand o prinde seara - dupa ora la care ar fi trebuit sa fie in casa - sarutandu-se cu un coleg de liceu.
Urmarea? Toate planurile de vara ale fetei sunt anulate, iar ea se vede nevoita sa-si faca bagajele si sa plece intr-o tabara de reeducare. Adio rochie de bal! Adio bocanci de mers in drumetii!
Dar Tabara Semilunii devine un loc interesant cand in cale ii apare fermecatorul Austin Bridges al III-lea, fiul unei vedete rock. Tanarul ascunde insa un teribil secret, pe care i-l dezvaluie noii sale prietene: este varcolac! Shelby stie limpede ca nu ar trebui sa se incurce cu un baiat care i-ar complica viata, dar nu poate intoarce spatele unui tip aflat la greu, mai ales cand acesta arata atat de bine!
De aici nu mai este decat un pas pana la o poveste de iubire, din care nu lipseste magia clarului de luna...

Heather Davis

La prima vedere, nu sunt o persoană care să-şi petreacă mult timp în aer liber. Cu toate acestea, într-un fel sau altul, am umblat deseori prin pădure, inclusive în perioada în care am lucrat ca maestru-bucătar în Alaska îndepărtată sau când am fost profesoară într-un orăşel din munţii North Cascades, în care principala ocupaţie a locuitorilor era exploatarea lemnului. NU PLÂNGE SUB CLAR DE LUNĂ este un omagiu adus atât evenimentelor emoţionante din viaţa mea, cât şi tuturor momentelor de amuzament în care fredonam cântece stupide despre şuncă friptă pe grătar (brrr...!) şi despre savuroasele marshmallows caramelizate pe care le mâncam în jurul focului de tabără (iami-iami!). Nu am scris neapărat o carte despre vârcolaci, cât m-am lăsat sedusă de ideea că fiecare dintre noi avem o parte pe care o arătăm lumii şi o alta secretă, pe care o păstrăm doar pentru noi. În prezent, sunt bucuroasă că trăiesc într-un oraş mare, de pe coasta Pacificului de Nord-Vest. Când nu scriu romane adresate tinerilor, merg deseori la film, împreună cu familia şi cu numeroşi prieteni minunaţi (care, din când în când, plâng şi râd din toată inima). Mă puteţi vizita pe adresa www.heatherdavisbooks.com

Shelby este o tanara cu o poveste minunata, aceasta a fost trimisa in tabara Semilunii de mama sa vitrega, unde isi face prieteni noi si unde lucrurile continua, intalneste un baiat, Austin Brodges al III-lea de care se indragosteste.
Lucrurile se complica cand afla marele secret al sau:este varcolac. Desi stie ca nu trebuie sa se implice pentru ca asta i-ar putea inrautati total viata, nu poate refuza sa ajute un baiat atat de frumos. In timpul ,,misiunii” de recuperare a medicamentelor, cei doi se indragostesc si isi impartasesc sentimentele, acelea avand si ele urmarile lor.
Heather Davis a reusit sa ma introduca intr-o lume plina de magie, unde lumina lunii poate avea un efect inimaginabil.
Cartea ,,Nu Plange Sub Clar De Luna” a fost plina de aventura, mister si totodata iubire.Minunata poveste dintre o fata si un varcolac diferita de toate celelalte.Fiecare pagina o cerea pe cealalta, fiecare capitol il cerea pe urmatorul.
Pur si simplu nu puteam lasa cartea jos din mana, noaptea aveam in gand intrebarea:
,,Oare ce se va mai intampla?”
Este absolut minunat.Cum ea l-a ajutat, si dintr'un favor s-a transformat in iubire, partile amuzante care ma faceau sa simt legatura, totul se leaga perfect.
Finalul fericit de basm in care intre cei doi ramane iubire eterna.Absolut magic!La fel ca si lumina lunii…

[M<3]

"Nu plange sub clar de luna" este cu siguranta un must-read!
Mi'am luat'o o data cu revista Bravo, si nu imi pare deloc rau!
In doua ore, am devorat fiecare cuvant, fiecare propozitie si fiecare pagina!
Pe masura ce trecea timpul, povestea isi urmarea cursul, astfel am trait o cateva zile foarte intense in tabara Semilunii, alaturi de Shelby, Austin si toti ceielalti copii!
Cu fiecare capitol terminat, simteam adrenalina, oboseala datorata fugii, teama si chiar vantul.
M'a captivat in totalitatea si sunt sigura ca volumul al doilea este cel putin la fel de bun! 

[R<3]

Puteti comanda cartea aici.
Detalii produs
Format: 13 x 20 cm 
Autor: Heather Davis
Traducere: Carmen Botosaru 
ISBN: 973-102-274-1 
Editura: Editura Leda 
Aparitie: 2010 
Numar pagini: 304

Nota: 5/5

Niciun comentariu: