Chat^^

joi, 17 mai 2012

Ingerul Noptii.


Un jurământ sacru 
Un înger căzut 
O dragoste interzisă 

Pentru Nora Grey, dragostea nu face parte din plan. Nu s-a îndrăgostit niciodată de vreun băiat, în ciuda eforturilor depuse de Vee, prietena ei cea mai bună. Dar zâmbetul şăgalnic şi ochii pătrunzători ai lui Patch o atrag mai presus de orice raţiune. Patch pare să se afle oriunde este şi ea şi pare să o cunoască mai bine decât prietena ei cea mai bună, iar Nora nu se poate decide dacă să-i cadă în braţe sau să fugă din calea lui cât mai departe. După o serie de întâmplări înspăimântătoare, tânăra se găseşte prinsă într-un joc al răzbunării unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimbă şi ascund secrete periculoase. În mijlocul unui străvechi conflict între nemuritori şi îngerii căzuţi, Nora trebuie să-şi înfrunte temerile şi să lupte pentru viaţa şi dragostea ei, iar o alegere greşită o poate costa viaţa.


"Ingerul Noptii" este, cu siguranta, o carte SUPERBA
Si nu, nu m'am dat pe ingeri ;;)
E adevarat ca, saptamana asta am citit doar carti cu nephilimi, ingeri cazuti, damnati si, pot spune cu mirare, ca mi'au placut mult mai mult decat ma asteptam!
Becca Fitzpatrick a conturat niste personaje magnifice!
Nora Grey este un personaj complex, destul de bine conturat, iar cartea are exact doza potrivita de pericol, fantastic si dragoste!
Patch, baiatul misterios care ii produce groaza la inceput Norei, ii castiga inima, si, in aceelasi timp, si pe a mea!
Chiar pot spune ca, inger cazut sau nu, este chiaaaaar SUPERB si in imaginatia mea.
Actiunea, bine descrisa, de acapareaza, discutiile in contradictorul ale celor doi si orele ciudate de biologie piperand volumul, finalul, sangeros si neasteptat te face sa'ti doresti si volumul doi!
Este, cu siguranta, o carte despre ingeri ce merita DEVORATA! =p~
[R<3]

Puteti comanda cartea aici.
Copertă: cartonată
Format: 140 x 210 mm
Număr pagini: 272
Data apariţie: 2 noiembrie 2010
ISBN: 978-973-675-878-2

Nota: 5/5

Niciun comentariu: