Chat^^

vineri, 18 mai 2012

P.S.: Te iubesc


Unii oameni aşteaptă o viaţă întreagă să îşi găsească sufletul pereche, în timp ce alţii par să fie împreună de o viaţă. Holly şi Gerry formau cuplul perfect, cu o căsnicie minunată, înconjuraţi de prieteni şi familie. Lumea era la picioarele lor, iar Holly nu îşi putea imagina viaţa fără Gerry. Până în ziua în care viaţa o obligă să facă acest lucru.
Gerry moare din cauza unei tumori pe creier, iar Holly, rămasă singură, trebuie să înveţe să supravieţuiască. Printr-o “listă” alcătuită din zece scrisori, Gerry o ajută, de dincolo de moarte, să ia viaţa de la capăt. Vegheată ca de un înger păzitor, Holly devine puternică şi independentă, reuşeşte din nou să zâmbească şi chiar să iubească.

“O carte senzaţională care dovedeşte că dragostea adevărată nu moare niciodată.”
Cosmopolitan

Cecelia Ahern a debutat la varsta de 21 de ani cu romanul P.S. Te iubesc, care a inregistrat o uimitoare popularitate si un imens succes de vanzari, fiind tradus in peste 40 de tari si ecranizat de studiourile Warner Bros, cu Hilary Swank si Gerald Butler in rolurile principale.
In limba romana, la Editura Allfa, au fost publicate romanele: P.S. Te iubesc, Suflete pereche, Prietenul nevazut, Multumesc pentru amintiri, Disparuti fara urma, Cadoul si Cartea viitorului.

"P.S.Te iubesc" mi s'a parut o carte usoara, rapid de citit, dar nu ca toate celelalte povesti de dragoste "perfecte" (care ma cam plictisesc).
Dupa moartea lui Gerry, Holly este distrusa, dar, cu ajutorul prietenilor si familiei isi revine pe parcurs, fara sa'l uite totusi.
Actiunea e descrisa destul de vag, accentul fiind pus pe sentimentele, amintirile fetei, si pe durerea de care sufera.
Scrisorile prin care Gerry reuseste sa'mi dovedeasca dragostea pe care o purta pentru Holly sunt extraordinare, iar persoanele mai emotive, la fel si cele "cu inima mai inghetata" nu vor termina volumul fara cel putin o lacrima, sau fara sa ramana marcati sentimental.
A fost, cu siguranta, un izvor de citate extraordinare care merita notate, Cecelia Ahern a reusit sa ilustreze o frumoasa poveste de dragoste, de care imi voi aminti, cu siguranta, si peste 10-20 de ani.
[R<3]

Puteti comanda cartea aici.
Format carte: b5 130x200
Numar pagini: 400
Culoare interior: alb negru
ISBN: 978-973-724-370-6
Data publicatie: 30.08.2011

Nota: 3.5/5
(Nu sunt impatimita stilului)

Niciun comentariu: